Squirrel Logo

Johan Vromans

Johan Vromans
Music » Afasiekoor Assen


Afasiekoor Assen

Samen zingen voor mensen die moeilijk praten

Als u moeite heeft met praten betekent dat nog niet dat u niet kunt zingen. Integendeel, vaak komen tijdens het zingen woorden vanzelf. Maar zingen in een gewoon koor gaat niet meer. Daarom bestaan er speciale afasiekoren. De bedoeling van ons koor is om samen te zingen en daardoor veel plezier, gezelligheid en ontspanning te beleven. Mogelijk helpt het u ook nog om beter te gaan praten of adem te halen. Maar de nadruk ligt op het plezier, niet op therapie.

Er is ook ruim gelegenheid voor informele contacten en het uitwisselen van ervaringen en zo. Samen met lotgenoten bezig zijn kan een positieve uitwerking op uw zelfvertrouwen hebben.

Om mee te doen met ons afasiekoor hoeft u niet eens goed te kunnen zingen. Het gaat erom plezier te beleven aan het gebruiken van de stem, door woorden te zingen of desnoods mee te neuriën of mee te klappen. Wel is het belangrijk dat u gesproken taal redelijk kunt begrijpen.

De liederen die we zingen worden samen met de deelnemers uitgezocht. Er is dus volop ruimte voor uw eigen ideeën en lievelingsliederen. En als u het prettig vindt mag u een familielid of kennis meenemen.

Meer uitgebreide informatie over afasiekoren kunt u vinden op de website Afasiekoren in Nederland.

Het koor wordt geleid door Johan Vromans op gitaar, en een creatief therapeut uit de staf van Ilona Molenaar. Deelname kan worden bekostigd uit een PGB voor dagbesteding.

Dag en tijd

Elke laatste vrijdag van de maand, van 10.30 tot 12.30 in de praktijkruimte van Ilona Molenaar in Norg.

Contact

Voor meer informatie: gebruik het contactformulier.


© Copyright 2003-2018 Johan Vromans. All Rights Reserved.
music/afasiekoor-assen.html last modified 13:01:52 09-Aug-2013